נורית היימס

נסיעה לארה"ב- אודה לתשובה

היי יש לי ויזה לארה"ב בתוקף, לפני 8 שנים שהיתי בארה"ב כ8 חודשים, ביציאה בארה"ב הפכו לנו את התיקים בטענה שהם יודעים שעבדנו אך לא מצאו עלינו כלום ולא רשמו לנו כלום בדרכון ועל הויזה, כיום אני נדרשת לחזור לארה"ב מטעם עבודתי, האם יש דרך לבדוק אם אוכל להיכנס לארה"ב?

עו"ד אלכס ברוש

שלום נורית, יש אפשרות לפנות לרשות ההגירה על פי חוק חופש המידע ואז יהיה ניתן לבדוק מה הסטטוס שלך במערכת. אבל , לפני כן, כדאי לך לבדוק את I-94 שלך האחרון (אונליין), כי לפעמים כבר שם ניתן יהיה לראות אם יש לך בעיות עם הכניסה לארה"ב או לא. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד