אילן

המתנה לאישור אחרי סירוב

ידיד שלי בן 60+ חיי ועובד עבודה מסודרת עם נכסים ומשפחה באירופה....הגיש בקשה לויזה בספרד...הפקידה לא שאלה שאלות מלבד מדוע הוא עלה למדינה ההיא (התכוונה לישראל) ונמנעה לחזור עלאותה שאלה מספר פעמים..ואז שאלה אם הוא נוסע לבד לטיול הוא ענה כן, ואז הודיעה לו שהוא לא נוסע .. כשהוא שאל מדוע תשובתה הייתה כי כך החלטתי..ואמרה ״תנסה שוב אולי מישהו יהיה יותר נחמד אליך ויתן לו ויזה״ וסגרה את החלון בפניו...לפי תדעתי היא התנהגה בגזענות...״אנטי ישראל״...הוא הגיע ארצה ומילא שוב דרך חברה שנותנת שירות לויזות ..הפקיד היה נחמד שאל שאלות ותשובתו הייתה שהכל נראה בסדר..רק שלא ברור מדוע בספרד סירבו..ולא ציינו את הסיבה במחשב...רק כתבו סירוב!!! .ושהוא חייב לבדוק את הסיבה ,כך שהוא לא מסרב אולם הוא צריך לבדוק איתם מדוע הם סירבו...ושתוך יומיים שלושה הוא יתקשר אליו ...לצערינו אף אחד לא התקשר ולא יצרו איתו קשר...הוא חיי בספרד ועל הקו ישראל ספרד...הבחורה שטיפלה בויזה יצרה איתם קשר פעמיים והם ענו לה שכתהיה להם תשובה הם יצרו איתו קשר ...לא איתה...מה אתה מציע לעשות???? אשמח לתשובתך

אלכס ברוש, עו"ד

נסיבות שתיארת, אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלהמתין לתשובה שלהם. יש להיות איתם בקשר עד לקבלת התשובה. לאחר קבלת התשובה - יש לפנות אלינו ונבדוק מה ניתן יהיה לעשות. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד