מיכל

סירוב כניסה ל5 שנים חותמת

They revoked my visa . They wrote 22CFR41.122(e)(3) on my visa and end of they stamped as application for admission withdrawn with 212(a)(7)(A)(i)(I). The officers asked me to withdraw my application and return back to Israel. הם חשדו שעבדתי עם בעלי, וששיקרתי שאין לי משפחה שם. אקבל גרין קארד?

עו"ד אלכס ברוש

שלום מיכל, רוב הסיכויים שיהיה צורך להגיש בקשה לחנינה (waiver). לפרטים - אנא לפנות למשרדנו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד