מ’

ויזה תייר לארה״ב ...

שלום רב עו״ד אלכס ברוש, קוראים לי מ׳ בן 26 מאזור המרכז המקרה שלי הוא כזה ניסיתי לפני 8 חודשים להוציא ויזה תייר לארה״ב 3 פעמים רצוף חודש אחרי חודש אך נעניתי בשלילה כי לא הצגתי את עצמי כראוי בהתאם לשאלות שנשאלתי (אמרתי דברים לא טובים) . היום אחרי 8 חודשים ברצוני להגיש שוב מועמדות ולקבל ויזה תייר לארה״ב ביושר ולא בחסד . מה הסיכויים שלי לקבל את הויזה הנכספת ? הסיבה זה לא טיול כמו פעמים קודמות אלא ליווי למחנה אימונים של שחקנים מטעם מועדון ספורט שאני עובד בו במהלך חג סוכות אין לי עבר פלילי , אף פעם לא הייתי בארה״ב . אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא . בברכה , מ׳.

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רב, באופן כללי, כל עניין ויזת התייר נתון לשיקול דעת קצין ההגירה. לכן, לא ניתן לדעת מראש מה תהיה ההחלטה. העובדה שקיבלת לא מזמן מספר סירובים, עלולה לפגוע בסיכוי שלך לקבל את הויזה. מצד שני, זה שמטרת הביקור הינה מוגדרת (יש להביא מסמכים המעידים על נכונות הטענות שלך) יכול לעזור לך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד