• 16 באפריל 2014

    ויזה L2 או J1 לבת הזוג

    שלום,
    אני נוסע מהעבודה לארצות הברית (ויזה L-1). אשתי, התקבלה לפוסטדוק באוניברסיטה. היא יכולה להוציא L-2 (מתוקף היותה אשתי) או J-1.

    השאלה שלי, איזו ויזה עדיף לה להוציא? J-1 אם L-2 עם אישור עבודה?
    האם זה שהיא על J-1 יכול להיות בעייתי בהמשך כשאקבל אישור שהייה קבוע או גרין קארד (כי היא לא על אותה הויזה כמוני)?


    באם אנחנו הולכים על האופציה של L2, כמה זמן לוקח להוציא אישור עבודה? האם ניתן להתחיל בתהליך לפני שאנחנו עוברים (להכנס פעם אחת עם ה-L2 לכמה ימים) ואז להתחיל בתהליך מהארץ לפני המעבר הסופי?

    תודה רבה

    16 באפריל 2014
  • 17 באפריל 2014

    ויזה L2 או J1 לבת הזוג

    A full and complete answer would probably necesitate a consultation, since your question reuqires more detial. However, I can tell you to be careful with a J-1 because, depending on some factors, a J1 visa may require the person to go back to their home country for 2 years before they are eligible to apply for US permanent residency.

    17 באפריל 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?