• 3 באוגוסט 2014

    זקוקה לעזרה לגבי הגשת בקשה לויזה

    הארוס שלי נוסע לארה"ב לצורך לימודים. אנחנו מתכננים להינשא בארה"ב כיוון שאנחנו לא נספיק לעשות זאת לפני שהוא נוסע.
    כדי שאוכל להגיע לשם ולהתחתן איתו אני קודם כל צריכה להוציא ויזה. השאלה היא האם לציין שהסיבה שאני רוצה ויזה היא כי בעלי לעתיד נמצא שם או לומר שאני רוצה ויזת תייר לצורך טיול בלבד ואז אחרי שנתחתן אני אשנה את סוג הויזה לכזו שתאפשר לי לשהות שם לאורך זמן כאישתו של...
    חשוב לי לציין שאני דוקטורנטית בכימיה ובעוד מספר חודשים אני מסיימת את הדוקטורט אז אופציה נוספת היא לומר שאני נוסעת לצורך חיפוש פוסט דוקטורט אבל מצד שני ייתכן שהם לא יאהבו את העובדה שאני לקראת סיום הלימודים ואין לי משהו ספציפי באופק שמחייב אותי לחזור לארץ תוך זמן מוגדר.
    מה לעשות?
    הדס

    3 באוגוסט 2014
  • 3 באוגוסט 2014

    זקוקה לעזרה לגבי הגשת בקשה לויזה

    אם תגידי שאת צריכה ויזת תייר כדי להתחתן בארצות הברית
    לא תקבלי ויזה
    ויזת תייר מיועדת לטיול לא להגירה.

    קחי בחשבון שגם אם תקבלי ויזת תייר
    נסיעה עם ויזת תייר וחתונה בארצות הברית וקבלת גרין קארד זה תהליך מאד עדין שיכול לגרום לך להיות מגורשת מארצות הברית
    אתם תצטרכו להסתיר את הכוונות האמיתיות שלכם
    תוכלו לבקש שינוי סטטוס רק אחרי 60 יום אחרי הכניסה שלך
    ואז, עד שלא תקבלי גרין קארד, תהליך שייקח עוד כ4 חודשים, לא תוכלי לצאת מארצות הברית

    3 באוגוסט 2014
    • 3 באוגוסט 2014

      זקוקה לעזרה לגבי הגשת בקשה לויזה

      רגע, בעלך לעתיד הוא אזרח אמריקאי או הולך לקבל ויזת סטודנט ?
      אם מדובר על ויזת סטודנט
      עדיף לכם לעשות חתונה מהירה בישראל ולבקש ויזה עוד בישראל
      כל שאר האפשרויות יהיו יותר בעתיות.
      ושוב, בכל מקרה, אי אפשר לשנות סטטוס מויזת תייר בתור ה60 יום הראשונים

      3 באוגוסט 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?