• 30 באפריל 2015

    גרין קארד

    שלום,

    אני נשואה לאזרח אמריקאי ויש לנו ילד בן שנתיים וחצי.
    אנחנו מעוניינים להגר לארה"ב בקיץ הקרוב. קיבלתי הצעת עבודה ואני מעוניינת להתחיל לעבוד בה עם הגעתי.
    מהי הדרך הנכונה לאשר לי גרין קארד ולאשר את אזרחותו של בני? האם זה צריך להיעשות כבר עכשיו בארץ או רק כשנגיע לארה"ב?

    תודה

    30 באפריל 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 7 במאי 2015

    גרין קארד

    שלום ליאת,

    כאישה הנשואה לאזרח אמריקאי, יש לך ולבנכם המשותף זכות להגר לארצות הברית. הדרך הנכונה היא להתחיל את התהליך מישראל ולא להיכנס לארצות הברית כתיירת ואז לבקש שם החלפת מעמד לגרין קארד. התהליך לוקח זמן - כשנה בדרך כלל. יש אפשרות לבקש את זירוז הטיפול בבקשה, אולם בכל מקרה מדובר בחצי שנה לכל הפחות.

    בהצלחה,

    7 במאי 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?