• 5 ביוני 2013

    שאלה

    שלום. שהיתי בארצות הברית כמעט 5 שנים כלא חוקי. ב 2010 יצאתי מרצוני וללא גירוש מגבולות ארצות הברית. יש לי עדיין ויזה בתוקף ואני רוצה לטוס לעשרה ימים לאירוע בארצות הברית. האם כדאי לי לטוס או שאני צריך waiver? תודה עידו

    5 ביוני 2013