open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 5 ביוני 2013

            שאלה

            שלום. שהיתי בארצות הברית כמעט 5 שנים כלא חוקי. ב 2010 יצאתי מרצוני וללא גירוש מגבולות ארצות הברית. יש לי עדיין ויזה בתוקף ואני רוצה לטוס לעשרה ימים לאירוע בארצות הברית. האם כדאי לי לטוס או שאני צריך waiver? תודה עידו

            5 ביוני 2013
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form