מימי מיזרחי

חידוש ויזה - לאדם שאינו עובד

בעלי בן 42 בעל ויזה לארהב כעשרים שנה אשר פג תוקפה בקרוב. אנחנו נוסעים לפחות פעם בשנה לארהב - כל פעם לכשלושה שבועות שכן שני אחיו של בעלי מתגוררים בארהב שניהם בעלי אזרחות. בשלוש השנים האחרונות בעלי אינו עובד ולמעשה הוא עקר בית - מטפל בילדים שאלתי היא האם יערימו קשיים בחידוש הויזה, האם יש סיבה שלא תאושר? חשוב לציין שיש לנו עובר ושב בפלוס, דירה על שמנו ושני רכבים על שמנו, שני ילדים קטנים שרשומים למוסדות חינוך בארץ

עו"ד יהושע פקס

שלום מימי, ההחלטה ניתנת לשיקול דעתו של פקיד ההגירה שיבדוק את התיק של בעלך. לפיכך, לא ניתן לדעת מראש מה הוא יחליט. כמובן, העובדה שבעלך לא עובד, פוגעת בסיכוי לקבל את הויזה לארה"ב. מצד שני, בגלל שיש לבעלך כבר היסטוריה של נסיעות לארה"ב ללא הפרות וגם בגלל שיש לכם נכסים וכספים בארץ, אז יכול להיות שלה תהיה בעייה בקבלת הויזה. בברכה, יהושע פקס, עו"ד