סאן לרוס

ויזה לארצות הברית על בסיס משפחה

היי, אני חיילת בשירות סדיר אני רוצה להוציא ויזה לארצות הברית כדי לבקר את אחותי הגדולה שמתגוררת שם מזה 15 שנים עם בעלה ושני ילדיה. כולם בעלי אזרחות אמירקאית. האם זה מקנה איזשהו היתרון בקבלת ויזת תייר?

עו"ד אלכס ברוש

שלום סאן, לצורך קבלת ויזת תייר לארה"ב, אין בעובדה שיש לך קרובי משפחה עם אזרחות אמריקאית שום יתרון. מאידך, האחות יכולה להגיש בקשה עבורך לצורך קבלת גרין קארד לארה"ב, אם כי מדובר בהליך מאד ארוך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד