open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 24 במאי 2017

            בקשה לשינוי סטטוס לאחר נישואין לאזרחית אמריקאית

            שלום רב
            עברתי לפני כשנה וחצי לארה"ב על ויזת אמן O1 שתוקפה כשלוש שנים.
            יש לי בת זוג אמריקאית ואנחנו מתכננים להתחתן בקרוב כאן בארה"ב.
            האם לאחר החתונה מומלץ להגיש במיידי את הבקשה לשינוי סטטוס והאם אני חייב לטוס חזרה לישראל בשביל זה?
            מתוכנן לי ביקור קצר בישראל בדצמבר, כך שאני מנסה להבין אם עדיף להתחתן לפני או אחרי הביקור, ובהתאם לכך גם
            לדעת מתי להגיש את הבקשה לשינוי סטטוס ואיפה. בנוסף האם אסור לי לצאת מגבולות ארה"ב מהרגע שהגשתי את הבקשה?
            תודה!

            24 במאי 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 25 במאי 2017

            בקשה לשינוי סטטוס לאחר נישואין לאזרחית אמריקאית

            שלום רב,

            לפי החוק, יש לבצע את הליך קבלת הגרין קארד מחוץ לארה"ב. אמנם, יש אפשרות לעשותו שם, אבל הדבר כרוך בסיכון מסוים. אם בכל זאת, החלטת להתחיל את ההליך קבלת הגרין קארד בארה"ב, אז לא תהיה אפשרות לצאת מארה"ב עד לקבלתו.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            25 במאי 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form