דנה

הבדיקות לא הראו את המצב

שלום רב, לפני 4 שנים חליתי בסרטן ואחרי החלמה הייתי במעקב במשך שנתיים. התברר לי שלמעשה למרות המעקב והבדיקות חליתי בסרטן נוסף עם גרורות. כפי שציינתי עברתי בדיקות, לא ברור לי איך לא "עלו" על זה לפני שהסרטן התפשט. האם יש כאן רשלנות רפואית והאם יש לי עילה לתביעה כזו?

עילית רפאל, עו"ד

דנה שלום, משאלתך לא ניתן להבין האם מדובר בסרטן "חדש" או בגרורה של הסרטן הקודם, כמו כן לא ברור איזה מעקב היה במשך השנתיים האלה ומדוע הוא הופסק. בכל מקרה יש לאסוף את כל החומר הרפואי ולהתייעץ עם עו"ד בתחום. בברכת בריאות שלמה עילית רפאל, עו"ד נבו-רפאל, עורכי-דין נירים 3 תל אביב 67060 טל:03-6912123 פקס:03-6912132