שם חסוי

בעלי שוטר שנפצע בעת הגנה על תושבים בדרום- האם מגיע לו פיצויים מיוחדים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד לימור פרץ

שוטר שנפגע במהלך פעילות מבצעית יכול להגיש תביעה לאגף שיקום נכים במשרד הביטחון. מומלץ להיעזר בייצוג של עו"ד בתביעות מסוג זה. למידע נוסף אפשר להשאיר הודעה בטל': 08-6576565 ויחזרו אלייך עם ייעוץ מלא ללא עלות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

כן. הוא יכול לתבוע את משרד הבטחון או את ביטוח לאומי או את גורמי הביטוח של משטרת ישראל. בכל מקרה, קודם כל אאחל לו בריאות איתנה, מלאה ומהירה ככל הניתן. לאחר שיסיים את הליכי הטיפול ויידע מה הנזק שנגרם מומלץ ליצור קשר באופן פרטי ואז נפעל להגשת תביעה בהתאם למצבו ולזכויות שיכול לקבל בכל אחד מן האפיקים השונים. בכל מקרה ממליץ, בשלב זה, לאסוף כמה שיותר מסמכים רפואיים שקשורים לפציעה. לשאלות נוספות - ניתן לפנות אליי באופן פרטי - וואטסאפ למספר 052-4220101 ואסייע לך פרטנית. ניתן לפנות גם בהודעה דרך אתר האינטרנט www.army-law.co.il