בעל עסק עם הלוואה

יש לי הלוואה על העסק והעסק סגור עקב המלחמה

מה אני יכול לעשות?אם לא אשלם, האם יכולים להטיל עליי עיקול? האם יש הקלות בנושא זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אסף ברבי

שלום, ראשית כל, מוצע ליצור קשר עם הבנק וליידע אותם בדברים. לבקש דחייה של תשלום ההלוואה ולהסביר את המצב על מנת ויהיו מודעים. מבחינת עיקולים, לא יוטל כנגדך עיקול כל כך מהר כפי שצוין קודם לכן על ידי עו"ד איציק עזרן, אבל בכל זאת, חשוב מאוד לדבר עם הבנק ולבקש את הדחייה הנדרשת לאור המצב הבטחוני.

item.Author מנהל הפורום עו"ד איציק עזרן

שלום רב, בשלב זה הבנקים נתנו הוראה לעצור הליכי גבייה, כפועל יוצא נראה שישנה התחשבות בימים אלו. בכל מקרה הליכי הוצאה לפועל ועיקולים מגיעים רק לאחר שמוגשת תביעה כנגד הלקוח , כך שעיקולים בשלב זה אינם רלוונטים.