שמי לוסי עקיבא

רציתי לשאול אני עובדת בגן פרטי והיה הוראה של פיקוד לא להגיע לגנים לעבודה אני אמורה לקבל את התשלום?

item.Author מנהל הפורום עו"ד סשה בוגטירוב

אין הוראה מחייבת בגין תשלום. מה שכן, אפשרו להוציא לחל"ת רטרו או לחילופין, המעסיק שלך יהיה זכאי לחלק יחסי של החזר מגובה השכר שלך ככל שהיתה ירידה בהכנסות של העסק שלו

רענן קריב

הנושא טרם הוסדר. במקרים קודמים (צוק איתן, שומר חומות וכו') הוסדר הדבר בצו הרחבה שהוצא אחרי סיום הלוחמה. כרגע אין עדיין הסדר של נושא תשלום השכר לעובדים שנדרשו לא להתייצב לעבודה עקב הנחיות פיקוד העורף.