אלון

עובד עצמאי גר בצפון הארץ נותן שירותים למפעל בשדרות

אני תושב הגליל המערבי. אני עובד עצמאי נותן שירותים למפעל בשדרות. כשהמפעל היה סגור כל העובדים תושבי שדרות והסביבה הקרובה של המפעל לא עבדו לא היו אספקות מוצרים לרחבי הארץ ואני לא קיבלתי עבודה. חשוב לציין כי אני עובד אך ורק עבור המפעל הנמצא בשדרות ואין לי מקורות פרנסה אחרים. האם אני זכאי לפיצויים כמו במלחמת לבנון השניה כשמצב החירום היה באיזור שלי?

אמיר שושני

היי אלון הוראת השעה טרם נכתבה, אבל כדאי שתעיין בהחלטה בעניין דומה שניתנה לגבי מלחמת לבנון השניה. ראה בקישור: http://www.shoshani.co.il/Files/Committees/nimrod.tif

עו"ד רונן קינן

למיטב הבנתי שהחלטת הממשלה בעניין תהיה דומה לזו שנתקבלה לאחר "עופרת יצוקה". יש להמתין להודעה רשמית.