צבי

רישום חברה זרה במע"מ בארץ

שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהיתי 15 שנה בחו"ל וחזרתי בחו"ל הייתה לי חברה החברה הזאת נותנת שרותים כאן בארץ לחברות ישראליות איך החברה נרשמת במע"מ? איזה מסמכים צריך לצרף? אני מעוניין לעשות זאת בעצמי תודה על ההדרכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! ע"מ לפתוח תיק לחברה זרה במע"מ ובמס הכנסה עליך לצרף הדברים הבאים: 1. תקנון ופרוטוקול מינוי מנהלים של החברה כפי שאושר על ידי רשם החברות. 2. שמות מנהלי החברה, מספרי הזהות שלהם, כתובותיהם ומספרי הטלפון שלהם. 3. חוזה קנייה/שכירות של מקום העסק. 4. אסמכתא על קיום חשבון הבנק של החברה. 5. טופס רישום מלא על כל פרטיו, וחתום. 6. מידע על הרכוש: סכום ההשקעה, מקורות המימון, מחזור העסקאות המשוער. 7. עותק ותרגום עברי של תקנון החברה, כשהוא מאומת על-ידי נוטריון אשר מאשר את נכונות התרגום (החתימות אינן חייבות להופיע גם על העותק של התקנון) 8. תעודת ההתאגדות של החברה ממדינת המקור חתומה על-ידי אפוסטיל ומסמך המראה כי החברה פעילה (מבחינה רישומית) נכון ליום הגשת הבקשה. אציין כי אם הינך בעל המניות היחיד בחברה וכעת הינך תושב ישראל אזי גם החברה תיחשב לתושבת ישראל שכן אחד המבחנים הוא מבחן השליטה והניהול. אם הוא מתבצע מישראל החברה ישראלית. לפעמים כדאי לבחון תכנון מס בינ"ל אשר יכול להפחית בצורה לגיטימית ובאופן משמעותי את חבות המס של החברה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים