משפטי– זאפ
משפטיפורומיםידועים בציבור ונישואים אזרחייםחבר שנתיים האם לעשות הסכם אם לא נגור ביחד??

מנהלי הפורום

עו"ד עדיאל ברוך

עו"ד עדיאל ברוך

מומחה בתחום דיני המשפחה והירושה, בעל ניסיון רב הכולל ניהול תיקי גירושין מורכבים וכן ייצוג והופעות בערכאות משפטיות לרבות בית המשפט לענייני משפחה ובית הדין הרבני. עו"ד ברוך שם דגש כי העבודה המשפטית תהא מבוצעת ברמה הגבוהה והמקצועית ביותר ובאופן איכותי, תוך שימת דגש להתעדכנות מרבית בשינויים והחידושים בעולם המשפט, על מנת להוביל להצלחה ותוצאה מיטבית ללקוחותיו.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

חבר שנתיים האם לעשות הסכם אם לא נגור ביחד??

אפר
אפרת

:יש לי בן זוג שנתיים. אני חד הורית+ ילדה אחת, ויש לי בית שקניתי לפני חצי שנה ברובו במזומן וחלק קטן משכנתא. חבר שלי הוא רווק, ואין לו דבר. הוא רוצה לעבור לחיות אצלי,שאלה1: האם עלי לעשות הסכם לחיים משותפים? שאלה 2: האם זה בסדר שאני אנסח את המכתב והוא יחתום בלי קשר לעו"ד? ושאלה 3: במידה ולא נעבור לחיות יחד עדיין עלי לעשות הסכם כתוב?.... אנא מענה על 3 השאלות תודהההה רבה

RE:
פייטלוביץ - ברוך משרד עו"ד
פייטלוביץ - ברוך משרד עו"ד

מומלץ לערוך הסכם לחיים משותפים. הסכם זה צריך להיות מאושר ע"י נוטריון או בית המשפט. לגבי מעבר שלו אלייך יש להבין כי ידועים בציבור יכולים להיות מוגדרים במספר קריטריונים שהמהותי הוא מגורים משותפים. במידה ולא יתגורר עימך יכול להיות שלא תיכנסו להגדרה של ידועים בציבור. עו"ד עדיאל ברוך מומחה לדיני משפחה וירושה