דנה

ידועים בציבור לאחר 3 חודשים?

שלום, אני גרושה +1 , מתגוררת בבית בבעלותי ובבעלות הגרוש, בן זוגי גר עימי כחודשיים. מתי הוא יחשב כידוע בציבור? יצוין כי אני וגרוש שלי משלמים משכנתא. בן זוגי משתתף בהוצאות חשמל, סופר. האם עלי לערוך הסכם ממון בהקדם להבטחת זכויותיי?

עו"ד יעל ורד

צהריים טובים עלייך לערוך הסכם ממון באם רצונך להבטיח את זכויותייך ורכושך. הנכם נחשבים כידועים בציבור באם מתקיימים שני מבחנים: ניהול משק בית משותף וקיום יחסים אינטימיים כבני זוג. ידועים בציבור הוכרו בפסיקה בתקופת מגורים של שלושה חודשים. עצתי ערכי הסכם ממון. בכבוד רב' עו"ד יעל ורד