כוכי

האם בני זוג אשר חיים יחד באותה דירה משך כ- 8 שנים הם ידועים בציבור

מדובר בבני זוג שגרו בעבר משך 8 שנים ביחד , בתחילה בדירה קיימת של הגבר למשך כמה שנים ולאחר מכן בעוד הזוג גר וחי יחד נרכשה דירה חדשה משופרת יותר. אציין שהמגורים יחד ב 2 הדירות היו מבוססים על כך שהגבר משלם את החשבונות וכלכלת הבית, והאשה מתגוררת עימו כזוג ללא הוצאות. אציין ששם האשה היה רשום על תיבת הדואר, ושהזוג קיים יחסי מין והיה נחשב כזוג בפני משפחה וחברים. מאחר שבני הזוג נפרדו רציתי לשאול האם בני הזוג נחשבים כידועים בציבור? באופן המקנה לאשה זכויות לתביעה כספית בגין הפרידה שהיתה? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

בעיקרון הצדדים אכן נופלים לגדר ההגדרה של ידועים בציבור יחד עם זאת יש להוכיח רצון לשיתוף של הצדדים זה ברכושו של השני ועל כן חסרים פרטים כדי לתת ייעוץ מפורט וספציפי. אוכל לעמוד לרשותך גם באמצעות משרדי.