ASA

זכויות ומעמד של ידועה בציבור

אני גרושה חיה עם בן זוג 18 שנה הוא פרוד (אישתו מסרבת לתת גט) מנהלים בית משותף לפני כשלוש שנים חלה בסרטן לפני כשנה החליט לקדש אותי בנוכחות עדים, לצערי הגדול מצבו הידרדר והוא ניפטר, ברצוני לדעת מה מעמדי היום, בתודה

עו"ד יעל ורד

בוקר טוב יש לך זכויות רבות כידועה בציבור ירושה באם יש רכוש משותף או שהתגוררת בדירה שלו וביטויש לך זכויות פנסיה וביטוח לאומי עלייך לקבל פסק דין הצהרתי כידןעה בציבור הינך צריכה לפעול בדחיפות . יום טוב עו"ד יעל ורד אשמח אם תצרי עימי קשר בדחיפות