שרית

לאיזה הסכם אני אמורה להגיע

שלום רב. יש לי בן זוג 14 שנים. אנחנו לא נשואים אין לנו ילדים ולא עשינו שום הסכם או חוזה. החלטתי לעזוב אותו והוא מנסה לסיים את זה בהסכם ולא להגיע להליך משפטי(לא משהו שחשבתי עליו). אני בחורה נכה מקבלת קצבה מלאה ולא יכולה לעבוד. אין לי מושג מה אני אמורה לבקש ממנו שיהיה נורמלי ומה בכלל מגיע לי אם בכלל. אשמח לטיפה כיוון. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

חסרים הרבה פרטים מהותיים על מנת שאוכל לענות לך. בעיקרון אל תחתמי על שום דבר לפני התייעצות עם עו"ד מומחה בתחום.