אלה

יציאה לחו"ל עם הילדה

שלום. לי ולבן זוגי יש ילדה בת שנה וחצי. אנו לא נשואים וגרים בנפרד. היחסים בינינו לא מוגדרים בגלל שאנו פשוט לא מסתדרים ביחד. הוא לא משלם מזונות ואין לנו הסדרי ראייה. הוא כן שוטף בגידול הילדה מתי שנוח לו...הבעיה שהוא לא מאפשר לי לצאת לחו"ל לביקור משפחה עם הילדה. יש לי משפחה ברוסיה. הוא טוען שזה לא מתאים לו ואינו רוצה להצטרף אלינו... מה אפשר לעשות? האם מותר לו למנוע מאיתנו לטוס? כרגע הדרכון של הילדה אצלו והוא לא מוכן לתת אותו. מה עושים במצב כזה? סבתא שלי מאוד חולה ברוסיה והייתי רוצה לבקר אותה עם הבת שלי..

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

אין לו זכות למנוע ממך ביקור משפחתי עם הילדה בחו"ל, כמו כן חובה עליו לשאת במזונות הילדה. עלייך להגיש תביעות בבית המשפט. אשמח לתת לך ייעוץ מקיף יותר בטלפון 0526469603