רננה ל

ידועה בציבור, מה עושים כאשר

חייתי עם בן זוגי, בבית מושכר יחד עם בנותיי, במשך כ- שנתיים, שנתיים וחצי. בן זוגי נפטר במהלך השנה האחרונה. הוא היה נכה צה"ל. לאחר פטירתו, נכנסו אלי, לביתי פרטי,אחיו ואחיותיו והתחילו להוציא מכשירי חשמל, מהבית בטוענה ש"... אמר לאחותו שכל מה שיש בבית, הוא קנה ושיוציאו משם הוא לא רוצה להשאיר שם שום דבר" כדי לא לעשות רעש ובלגן,,, מניחה שגם ההלם שטיילו לי בבית אנשים שחגגתי איתם חגים ושבתות יחד עם בנותי מתנהגים ככה,, קפאתי במקום. את הצוואה לא נתנו לי לראות, הבנתי שגם שם, שמי אינו מופיע. טיפלתי בבן אדם הזה השכם וערב, הוא היה חולה. לא זזתי מזוית עינו. ולא מספיק קנאי בטירוף. כן, מירר את החיים, אבל עד יומו האחרון נשארתי לצידו. וגיליתי שחייתי עם מפלצת ענקית. מה עושים? הרכוש או הכספים עברו לאחיו או אחת מהן... מה אפשר לעשות עם תקציב הנכות מצהל? א השאלה הכי חשובה.. איך אני מוכיחה שאני באמת חייתי אתו במשך זמן זה.( כולם יודעים מתכחשים ומתעלמים. משפחתו הכוונה)

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

יש דרכים רבות להוכיח חיים משותפים, תשלומים, חופשות, אירועים משפחתיים, הסכמי שכירות וכו..