אמירי

האם מערכת יחסים שהפכה לפוליאמורית וריבוי פרטנריים מיניים משנה את ההגדרה של ידועים בציבור ?

האם מערכת יחסים מרובה בפרטנרטים מיניים לחוד וביחד , ומערכת יחסים שהפכה לפוליאמורית , עדיין תחשב לידועים בציבור ? בנוסף שאלה לגבי זכויות פנסיה וחסכונות , האם זוג שחי ביחד בדירה שכורה , ושמר על הפרדה רכושית מוחלטת , ללא חשבונות בנק משותפים וחלוקת הוצאות ברורה ועקבית לגבי הדירה השכורה (כמו שותפים) , ויקבע בבית משפט שהם ידועים בציבור אבל עם הפרדה רכושית מוחלטת , האם זה זה חלק לנכסים כמו פנסיה , אם הוכח שלא היתה כוונת שיתוף גם לכספים אלו ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

יש קרטריונים ספציפים בפסיקה הקובעים מהם ידועים בציבור חוץ מזה יש להוכיח גם שהיה רצון לשיתוף בין ידועים בציבור

אמירי

שאלתי לגבי הנכסים הסוציאלים , האם ההפרדה הרכושית חלה גם על הנכסים האלה ?