שלי

ידועים בציבור או נשואים? זכויות.

שלום. אני בקשר זוגי 8 שנים. במהלך 8 השנים ההלו גרתי עם בין זוגי 3 פעמים שונות ועזבתי כוון שלא הסתדרנו (בעיקר מבחינת הכלכלה) בפעם הרביעית שגרנו יחד גם נישאנו, נישאנו ערכו חצי שנה בלבד, נפרדנו לשבוע וחזרנו להיות יחד כבר ביום בו קיבלתי את הגט. חלפו 4 שנים מאז הגירושין שאנו יחד וב9 חודשים ההאחרונים אני גרה אצלו עם ביתי ובנותיו. ההשתתפות שלי מבחינה כלכלית מינימלית. אימי חלתה בח"ול וטיסות התכופות ולאחר מכן הטיפול בה בארץ גמרו את כל כספי והכניסו אותי אף לחובות הוצאה לפועל, אני עובדת כרגע אך הכסף הולך על דברים שנחוצים לי ועל חובות. בין זוגי מתנהג כרודן ואני תלוייה בקורת גג עקב מצבי הכלכלי.... האם אוכל לתבוע ממנו לשלם שכירות למספר חודשים או לבטל את הגירושין כי בעצם הם לא בתוקף? מה עלי לעשות?

עו"ד יעל ורד

שלום רב, הנכם נחשבים כידועים בציבור ועל כן ניתן לתבוע את בן זוגך באם תיפרדו במזונות משקמים לתקופה מסויימת לאחר הפרידה. בכבוד רב יעל ורד, עו"ד