לינוי

הקריטריונים לקבלת אישור חתום ע"י עו"ד שאנו ידועים בציבור

עו"ד ורד שלום, אני וחבר שלי אמורים להמציא אישור חתום ע"י עו"ד שאנו ידועים בציבור (לצורך מתן הנחה למועדון כלשהו), מה עלינו להמציא לעו"ד לצורך כך? מה הם הקריטריונים לקבלת אישור שכזה? תודה וחג שמח

עו"ד יעל ורד

בוקר טוב וחג שמח, ישנו תצהיר של ידועים בציבור שעליכם לחתום בפני עו"ד. לא צריך להמציא דבר ואין קריטריונים. זהו תצהיר בפני עו"ד שבו אתם מצהירים שהנכם ידועים בציבור. רק בפנייה לבית משפט יש להוכיח את הקריטריונים לידועים בציבור שהינם בעיקר חיים זוגים משותפים. ניתן לפנות לשם התצהיר 0522717759 בכבוד רב' יעל ורד, עו"ד