יהודה

פנסיה לידועה בציבור מזה 20 שנה או לפרודה

אני פרוד מאשתי 20 שנה וחי באותו בית אם בת זוגתי ומנהלים בית יחד במו זוג נשוי 20 שנה לאחר מותי מי תקבל את הפנסיה שלי שאני מקבל כגמלאי של בזק ממקפת הישנה אני יכול להחליט עכשיו או שזה נעשה לפי החוק שאני לא יודע אותו תודה

עו"ד יעל ורד

צהריים טובים, עליל לעדכן באופן דחוף את קרן הגמלאות לגבי בחירתך מי תקבל את הפנסיה. באם לא תעשה זאת לפי תקנון הקרן תהיינה זכאיות שתיהן למחצית פנסיה כל אחת, או למאבקים משפטיים. בכבוד רב' עו"ד יעל ורד