נועה

מה משמעות סעיף 6 לחוק יחסי ממון?

תודה

מוטי

ברצוני לשאול שאלה אם אני גר בדירה של ההורים שלה כבר 10 שנים ,אני ואשתי השקענו בדירה זו במשך זמן הזה ואין לנו שום הסכם עם ההורים שלה לגבי הדירה ,ואנו מתחילים גירושין,האם אני יכול לתבוע /זכאי לחלק מהדירה?האם יש לי זכויות בדירה ?או זכאי לפיצוי כלשהוא? נא תשובתך תודה

עו"ד יעל ורד

לנועה שלום משמעות סעיף 6 . הוראות כיצד לחלק את הרכוש המשותף שנצבר לאחר הנישואין ישנם נסיבות מיוחדות בהם פירוק השיתוף לא יתבצע שווה בשווה גם לגבי ידועים בציבור ניתן להחיל את הילכת השיתוף שבת שלום עו"ד יעל ורד