אורן

ירושת הורים לידוע בציבור ועוד ...

אני מתגורר עם בת זוגי כשנתיים ,הורים לתינוקת בת חצי שנה לא נשואים,אין חשבון משותף,מנהלים חיי משפחה אני בעל חסכונות של 700000 ש,ח ןזוגתי בעלת דירה בשווי ש כ1300000 ₪ הדירה על שמה ושם אביה כך שהיא מכוסה היא לא רוצה הסכם ממון שאלות: 1. האם אנחנו ידועים בציבור ? 2. איך אגן על חסכונתיי במקרה פרידה אם היא מסרבת להסכם ממון ? 3.האם יש לידוע בציבור זכויות מירושה מהורה של בת זוג שנפטר ? בהנחה שהיא לא רצתה הסכם ממון 4. מה זכויותיה במרה פרידה ? כמובן מעבר למזונות שאשלם עבור התינוקת המקסימה שלנו אגב, אני מרוויח 15000 ברוטו והיא לא עובדת . מה אומדן המזונות שאשלם ? אודה לתשובות עקרוניות בפורום מצוין זה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

1. נראה כי אתם ידועים בציבור - אם יש ביחסים שלכם כדי ללמד על יחסים בעלי אופי של חיי משפחה 2. או שתשאיר את חסכונותיך בחשבון נפרד על שמך במטרה לא לשתף את זוגתך או הסכם ממון. 3.לא, גם לנשוי אין 4. מזונות מינימום הם בסך של כ 1,400 ש"ח על זה יש להוסיף 30% מהוצאות המדור וכן מחצית חוגים הוצ חינוך צהרון גן קייטנה בריאות וכו