אלישבע

הסכם ממון שקיבל תוקף בבית משפט לענייני משפחה לקבלת הפנסיה של בעלי לשעבר

התגרשתי מבעלי לפני שנתיים ואחרי 32 שנות נישואין. בדיוק באותו זמן חליתי ואושפזתי ובעלי חזר הביתה שבועיים אחרי הגירושין עד היום. בכדי לשמור על זכיותי עשינו הסכם שניתן לו תוקף ע"י ביהמ"ש לעיני משפחה למעשה אין לו נכסים ורכוש, ורק פנסיה ממבטחים, והסיבה היחידה להסכם הממון הוא להבטיח שאם חו"ח הוא ילך לעולמו אוכל להמשיך ולקבל את הפנסיה. האם אני צריכה ליידע את מבטחים על ההסכם או מספיק ההסכם שעשינו וקיבל תוקף.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

כיוון שאתם בעיקרון גרושים, אזי הכל תלוי בסעיפי הפוליסה את תוכלי להיות מוכרת כידועה בציבור ותצטרכי להוכיח זאת מול הביטוח.