רחל

העברת זכויות יורשים בטאבו

הוריי הורישו זכויות בדירה לחמישה יורשים. אנו מעוניינים להעביר את זכויות היורשים בטאבו. החב' המשכנת ביקשה מכלל היורשים לבוא לחתום על מסמכים לצורך העברת הזכויות (שטרי מכר וכו') ושניים מהם מסרבים - מקבלים סיוע ממשרד השיכון ולא מעוניינים שזכויותיהם יירשמו בטאבו. האם הגשת בקשה לבית המשפט למינוי מנהל עזבון לצורך רישום הדירה בטאבו יוכל לעזור לפתור את העניין? אודה לתשובה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גלית הר-זהב

בוקר טוב, לשאלתך, מינוי מנהל עיזבון לא יפתור את בעיית אי רצונם של חלק מהיורשים לחתום על טופסי הטאבו. יש לשקול חלופות לצורך פתרון הסוגיה. מנהל עיזבון יכול לסייע בפתרונות. במידה ולא ניתן לגשר בין הצדדים, ניתן לפנות לבית המשפט שיחליט או לחילופין יקבע מנהל עיזבון. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות