ניבר

נפילה בחניה של איצטדיון

שלום, אתמול החניתי את רכבי בחניה של האיצטדיון האולימפי בהדר יוסף. כשיצאתי ממנו מעדתי על מדרגה שנוצרה בין 2 לוחות בטון שהונחו בגבהים שונים כתוצאה מרשלנות. פניתי למוקד רפואה דחופה של מכבי עשו לי צילומים ואיבחנו נקע בקרסול. 1. האם האירוע זה תאונת דרכים? 2. את מי עליי לתבוע וכיצד? 3. מה הפיצויים שאקבל? תודה, ניבר

אמיר שושני, משרד עורכי דין

זה תלוי מתי בדיוק נפלת. אם ירדת מהרכב - תאונת דרכים. אם הלכת עוד צעד - כבר לא. אם זו תאונת דרכים - מקבלים פיצוי בלי להוכיח אחריות. אם לא- חייבים להוכיח אחריות. אם תאונת דרכים - תובעים את ביטוח החובה של הרכב שלך. אם לא - תובעים את מי שהניח את המפגע המסוכן.

ניבר

עו"ד שושני תודה על התייחסותך .. אם כך לפי מה שהסברת לי מדובר בתאונת דרכים. לא היו עדים לאירוע.. האם לביטוח חובה יש עילה מוצדקת להתנער מאחריות ולהגיד ש"המצאתי את המקרה" כדי להוציא מהם כסף? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. לאור הנסיבות ולפי דבריך, אין לביטוח עילה מוצדקת לדחות תביעתך, אך לא אהיה מופתע אם הביטוח יעשה זאת (שיטת מצליח). מציע לך לקחת עו"ד שיטפל בתביעה זו. בהצלחה!