אירנה

נזק גופני באימון כדורגל

בני נפצע באימון כדורגל של הפועל פ״ת. לפני האימון הוא הודיע למאמן על כך שהוא לא מרגיש טוב בקטע שהרגל לא יציבה ואז באמצע האימון הוא לא הצליח להחזיק מעמד ונפל על הרצפה ואף אחד לא הגיש לו טיפול רפואי למרות שבאותו רגע הוא היה צריך שיעזרו לו. אני רוצה לדעת האם אפשר להגיש תביעה על כך שלא הפעילו לו את הביטוח ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ישנה אפשרות להגיש תביעה כנגד חברת הביטוח המבטחת את הקבוצה ולאור גילו של בנך, כנגד חברת הביטוח שמבטחת את בית ספרו של בנך, ביטוח תאונות תלמידים. מומלץ לשכור את שירותיו של עו"ד על מנת שידאג למצות את מלוא זכויותיו של בנך. בהצלחה!