עדן...

חבלה באף מזכוכית בחנות

שלום, רציתי להתייעץ. נכנסתי בחנות שכולה זכוכית... גם הדלת וגם הקירות שלה. לא שמתי לב שזה זכוכית, חשבתי שזה פתוח, והרבה גם מתבלבלים ולא יודעים שזה אטום. כתוצאה מזה נחבלתי באף ועליתי למיון. קראתי שיש חוק לתלות שלטי אזהרה שזה זכוכית או לשים מדבקות או כל דבר אחר שמזהיר. על החנות אין כלום כזה. ירד לי המון המון דם מהאף, נהיה לי חתך מחוץ לאף, חתך מבפנים האף, שטפי דם, סחרחורות, שבר באף הנראה בצילום. יש אפשרות לתביעה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ככל והבנתי את שאלתך, אין המדובר בתלונה בגין נזקי גוף.