ברכה לוי

תחשיב כספי עבור תביעת נזיקין שהשאירה 20% נכות פלסטית לצמיתות ו

בני היה בן 5 כאשר נכווה ממים רותחים בביקור במקום עבודתו של בעלי. הוא אושפז במשך חודש עם כוויות בכל חלקי גופו 37% דרגה ב . עבר השתלה מהירך לחלקים בגופו וכעת נקבעה לו נכות פלסטית של 20% לצמיתות. ונכות נפשית זמנית של 20% למשך 14 שנים מיום התאונה ןעד היום, ו- 10% מהיום לצמיתות. לציין כי כיום הוא בן 21, השאלה שלי, כמה יכול להגיע תביעה זו מבחינה כספית? לציין כי התביעה היא כנגד עיריה שבה בעלי עובד. אודה לך על תשובתך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. אין אפשרות, ע"פ הנתונין שהצגת, להעריך את גובה הנזק. ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד מומחה בתחום.