ערן גולן

מה הפיצוי המגיע לאשה מבוגרת שנפלה ואיזו השפעה יש לאחוזי הנכות

חמותי בת ה- 70 (עקרת בית) נפלה ברחוב שברה את הירך, ותבעה את העיריה. הרופא שלה נתן לה חוות דעת בה הוא נתן לה 20% אחוזי נכות לצמיתות, ומומחה העיריה נתן 15%. האם בתור אישה מבוגרת שלא עובדת יש משמעות להפרש בין אחוזי הנכות לענין הפיצוי? הבנתי שעדיף להסכים עם העיריה בנושא הנכות כדי לזרז את ההגעה לפשרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. קודם כל, ממליץ בעניין זה לשכור שירותיו של עו"ד המתמחה בתחום נזקי הגוף. אצל כלל האנשים, ככל והנכות גבוהה יותר, כך הפיצוי יהיה גבוה יותר. היות ופערי הנכות בינכם לבין העירייה אינם משמעותיים, הייתי מציע לנסות לנהל מו"מ מול העירייה ולהסכים על נכות ממוצעת ואז להמשיך לנהל את התיק בעניין הפיצויים המגיעים לחמותך. בהצלחה!