יהורם

צו מניעה זמני או קבוע?

לאחר סכסוך עם שותף לגבי כספים ומניות, האם לדרוש מבית המשפט צו מניעה זמני או קבוע? מה מקובל? אני חושש מאובדן מידע במחשבים והעלמת דוחות כספיים

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, עליך לפנות לעו"ד לקבלת יעוץ מהימן המתבסס על בחינת נסיבות המקרה והעובדות. לרוב אם הסעד הנדרש הינו צו מניעה קבוע אזי יש לפנות לביהמ"ש בתביעה ליתן הצו מזמני לקבוע אך יש לבסס התביעה והבקשה על עובדות וטיעוונים משכנעים המצדיקים השארת הצו על כנו באופן קבוע לרבות בחינת ההשלכות של השארת הצו על כנו.