גיל

צו מניעה להברחת נכסים של חברה

אני בעל מניות בחברה יחד עם שותף, בחלקים שווים, לאחרונה השותף שלי הכניס מנהל מטעמו ויש לחברה נכסי נדל"ן אני חושש שהוא הולך למשכן בלי ידיעתי, האם הוא זקוק לאישורשלי על מנת למשכן את הנכס או למכור אותו, אנו חלוקים בעניין הזה, האם ניתן לקבל צו שימנע את זה, עד שאני אדע בדיוק אם הוא רשאי לעשות זאת? אני זקוק לתשובות בדחיפות

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

גיל שלום, פנייתך חשובה מאוד, אך נעדרים ממנה פרטים וביניהם בראש ובראשונה מה כתוב בתקנון החברה ובהסכם המייסדים ביניכם, ככל שישנו. במידה ויש חשש לנזק מיידי והברחת נכסים בניגוד למוסכם ביניכם או בניגוד לסמכות החברה, ניתן כמובן לפנות לביהמ"ש המוסמך בבקשה לצו מניעה. מוצע לפנות למשרדנו להשלמת פרטים ובדיקה.