תובע

צו מניעה לשימוש תמונות בבית משפט

לום אני נפגעתי בתאונה ואני במהלך תביעה > בשבוע שעבר הייתי מוזמן לרופא מצד חברת הביטוח (לשקול חוות דעת ) אבל הופתעתי שהתחיל לצלם אותי במצלמה >צילם איזור הפגיעה באופן מוגזם ביקש לעשות כל סוגי התנועות וחשבתי שזה קשור לבדיקה היום העורך דין שלי אמר שאסור לצלם אותך 1) האם זה חוקי 2) האם משתמשים בתמונות לשקול חוות דעת או יש מטרה אחרת ? 3) האם זה מזיק בתביעה שלי 4) מה אפשר לעשות אפשר לעשות צו מניעה להשתמש בתמונות בבית משפט ?

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, שאלתך אינה מתאימה לפורום זה ואני ממליצה להפנות אותה לפורום נזיקין או תאונות עבודה או תאונות דרכים תלוי בסוג התאונה שחווית.