לילך

אשמח שתענו לי -לא מבינה למה פוסחים על שאלתי???

שלום רב,אני מתחילה שנה רביעית בעבודתי,רוב הסיכויים שאעזוב (אני אחרי חופשת לידה) דהיינו אתפטר. עבדתי שנה וחצי ב 100% משרה ושנה וחצי ב 60% משרה.כיצד אקבל את החלק של הפיצויים לפי כל שנה..או שמא לפי משכורת אחרונה,איך זה לפי החוק? בנוסף,אני חד הורית ואם ארצה למשוך את כספי הפנסיה/תגמולים שנותרו לי הבנתי שעלי לשלם מס למס הכנסה האם כאם חד הורית מגיע לי פטור ממס הכנסה או לשלם פחות? אודה למענה על שתי שאלותי תודה ושבת נפלאה! לילך

עו"ד אבנר בן חיון

לילך שלום אין צורך להתרגז- כבר קיבלת תשובה (ראי למטה בעץ התשובות) (ואף ענית עליה בעוד שאלה שגם עליה קיבלת תשובה) המשך יום טוב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה