טרי

בירור בעניין קרן פנסיה קגמ

עו"ד אבנר בן חיון שלום רב, בשנת 1975 עבדתי כשנה ברשת גדולה שבגין התקופה בה עבדתי אצלה פתחה לי קרן פנסיה מקיפה בשם קגמ בה המעביד גם הפריש את חלקו לאותה תקופה. עם פרישתי כאמור לא משכתי דבר ונותרה צוברת זכויות. הייתכן שמשך כל 41 שנה החלק של המבוטח יהיה נכון להיום 179 ש"ח בלבד וחלק המעסיק -פיצויים יהיה 425 ש"ח שהם 605 ש"ח פדיון כללי לקצבה - למשיכה? משום מה זה משהו נראה לי לא תקין . יצוין, כי שמרתי תלושי משכורת מהתקופה. בברכה, טרי

עו"ד אבנר בן חיון

אמנם נשמע נמוך. אך צריך לבדוק עבור כמה חודשי עבודה הפקידו? מיאזה משכורת? מה שיעור ההפרשות (יתכן וההפרשה היתה בגין פנסית יסוד בלבד)

טרי

מה עושים?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה