איש אחד

העברה של חלק מהסכום בקופת גמל

שלום, בהעברה של חלק מהיתרה מקופת גמל (לא משלמת) לקופת גמל אחרת. 1. איך נזקפים הסכומים כגון:החלק ההוני/קצבתי, החלק של הפיצויים, החלק הנזקף לעובד/מעביד וכד'? 2. בקופה המעבירה והקולטת נשמר רצף הזכויות? 3. במקרה והקופה הקולטת היא קופה משלמת ובעתיד ארצה שוב להעביר את הסכום לקופה לא משלמת האם אוכל לבצע זאת? כל הסכום ההוני עדיין ישאר הוני? תודה.

עו"ד אבנר בן חיון

איש אחד שלום מרצף ותוכן השאלות המועלות על ידך ניתן לראות כי הקבלת תשובות בפורום זה - אינו הפורום המתאים (במיודח שהינך מבקש תשובות ספיציפיות בשאלות כלליות) ולכן יש לפנות לקבל יעוץ פרטני באמצעות בעל רשיון / עו"ד מומחה בתחום בברכה, אבנר בן חיון, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה