אלמונית

האם יש צורך להגיש ערעור על החלטה מס 3 אשר ניתנה בזמן ההמתנה להכרעת הועדה העליונה

קרן פנסיה הוציאה באמצעות ועדה רפואית מדרג ראשון 2 החלטות לגבי נכות אכ"ע בהחלטה ה 1 הקרן לא התייחסה לתחום הסיעודי ולהחלטה השניה צרפה הקרן מכתב התייחסות לתחום הסיעודי הקובע כי העמית אינו זכאי לקצבה סיעודית. בגין שלילת הזכאות בתחום הסיעודי הוגש ערעור לועדה העליונה- אלא שחלף זמן ובנתיים תוך כדי שהעמית ממתין להכרעת הועדה העליונה לגבי התחום הסיעודי , הועדה מדרג ראשון הוציאה החלטה מס' 3 (החלטה 3) לגבי נכות אכ"ע שאין בה כל התייחסות לתחום הסיעודי. שאלתי היא: האם על מנת לשמור על מלוא הזכויות בתחום הסיעודי, יש צורך להגיש ערעור על ההחלטה ה 3 לגבי כך שאין בה כל התייחסות לתחום הסיעודי? האם יש לבצע פעולה כלשהי לגבי התחום הסיעודי בנסיבות שתוארו לעיל? או שאין צורך לבצע דבר אלא רק להמתין לתוצאות הועדה העליונה? תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

יש לקבל ייעוץ פרטני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה