יוסי

הפקדות חסרות לקרן ההשתלמות

גיליתי לא מזמן שחסרות לי כ-4/5 הפקדות לקרן ההשתלמות מחצי השנה האחרונה. המעסיק טוען שהעביר את כל הכסף לחשבון מרכז ושלח דו"ח פיצולים לקופה, והקופה מצידה טוענת שלא קיבלה כלום ומבקשת לספק את המסמכים. על מי נופלת האחריות על עיכוב כל כך גדול? והאם אני זכאי לתבוע ריבית על העיכוב מהצד האשם?

עו"ד אבנר בן חיון

יש לבדוק מי אחראי על העיכוב. יש לשלוח מכתב תלונה לפניות הציבור בקרן ההשתלמות. לענין תביעה על הריבית- באחריות הקרן להעמיד אותך במצב כאילו ההפקדות האלה שולמו במועדן לענין התשואה. יש לבקש מהקרן אישור כי ההפקדות בוצעו כתקנן כולל התשואה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה