שלמה

למה הכוונה גיל כניסה המופיע בנספח

בנספח ו' - מסלולי הביטוח, של תקנון ישן של מבטחים יש עמודה של גיל כניסה. למה הכוונה גיל כניסה? האם הכוונה היא לגיל העמית במועד הראשון שנכנס לקרן קרי מועד ההצטרפות הראשון לקרן? או שהכוונה היא למועד חידוש החברות כי מדובר במקרה בו היהתה הפסקה של יותר מ12 חודש.

עו"ד אבנר בן חיון

התשובה בתקנון. יתכן מאוד והכוונה למועד החידוש (לאו דווקא לאחר הפסקה של 12 חודשים) בכל מקרה, לוחות שיעורי הנכות שונו גם בשנים 2010-2012 (שיעורי הנכות הוגדלו לתקרה כמעט בכל הגילאים במסלול הכללי). לאחרונה גם נערך שינוי. יש לבדוק לפי התקנון כיום. תקנון קרן פנסיה אינו פוליסה המקבעת זכאות במועד ההצטרפות, אלא הוא דינמי ומתעדכן מעת לעת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה