רונית

פטור ממס לתושב חוץ!!

מדובר על קרן הפנסיה מגדל.קרן חדשה מקיפה קיצבתית שהיא קרן מנהלים- הקרן הינה משנת 2000 .לגבי תושב חוץ האם יש פטור ממס כאשר מושכים את הכסף? מדובר על מס בשיעור 35%,או האם בכל מקרה תושב חוץ חייב במס בכל גיל גם אחרי פנסיה? אודה לתשובתך בהקדם!!

עו"ד אבנר בן חיון

רונית שלום ראשית אצין כי הח"מ, מיצג את מגדל ומנוע מליתן תשובה בענין הנוגע למגדל. בנוסף, הואיל והשאלה נוגעת להיבטי מס- נא פני לפורום דיני מיסים בברכה, אבנר בן חיון, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה