פנחס

קרן השתלמות

לפני חמש שנים נפתחה לי קרן השתלמות. כעת עברתי מקום עבודה ונפתחה לי קרן השתלמות חדשה. האם מועד הזכאות למשיכת הכספים מהקרן החדשה הוא בעוד שנה (חמש שנים של הקרן הישנה + שנה) ? האם צריך לוודא שהקרן החדשה נפתחת עם תאריך הזכאות של הקרן הישנה (שתי הקרנות כמובן בבתי השקעות שונים) ?

עו"ד אבנר בן חיון

פנחס שלום יש לך אפשרות לעשות 'השלכת ותק' בין הקרנות - כך שהוותק של הקרן הוותיקה יותר יחשב כמוע דהקובע עבור שתי הקרנות- פנה אל קרן ההשתלמות שבה אתה מעונין לחסוך- ובקש ממנה אפשרות זו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה