חוי

לפני שאני מצטרף לקרן פנסיה , כמה שאלות

1. האם במסגרת הצטרפותי, פרט לדרישה ממני לחתום על ויתור סודיות שיאפשר לה לקבל עליי חומר, ישנה דרישה מצד הקרן שאאשר לה למסור מידע עליי לחברות/גורמים אחרים? 2. האם ישנה אפשרות שהמידע לגביי (מידע רפואי) עבור לחברות אחרות פרט לקרן כגון חברה הנותנות לקרן שירות כמו חברת טלאול?

עו"ד אבנר בן חיון

שלום לשאלה 1 - על איזה מידע נוסף את מכוונת? בעקרון קרן פנסיה רשאית / נדרשת לערוך חיתום רפואי. לשאלה 2- לקרן פנסיה יתכן וקיימים ספקי משנה המספקים שירותים הנדרשים לניהול זכויות העמיתים- בענין הנשאל- חיתום רפואי ובדיקת זכאות במקרה הצורך לנכות / שאירים, ובכלל זה ועדות רפואיות חיצוניות. במקרים כאלה נדרש המידע הרפואי בגין העמית. אני מניח שהקרן שומרת על אמצעים ודרכי עבודה מול ספקים אלה לשמירת הפרטיות ביחס למידע הרפואי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה