כוכי

מה זה מבטחים החדשה ומי אמור להופיע בשם הנתבע

מנורה מבטחים פנסיה וגמל היא לשעבר מבטחים החדשה, אלא שמבטחים החדשה לא מופיע בדוח חברה של מנורה בטחים פנסיה וגמל. אם אני צריכה לערער על החלטת מנורה מבטחים פנסיה וגמל, וככל שהתקופה לגביה מוגש הערעור מכיל בתוכו תקופה שבה מנורה מבטחים פנסיה וגמל היתה בעצם מבטחים החדשה? האם עליי לציים בשם הנתבעים גם את מבטחים החדשה? תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

קרן פנסיה מנוהלת על ידי חברה מנהלת. חברה מנהלת היא תאגיד. חברה בע"מ לפי חוק החברות. יש להבחין בין השם המשפטי המחויב לפי חוק החברות לבין שם המותג. בעבר, על מנת להיבדל ממבטחים הוותיקה, הוגדרה החברה המנהלת את קרן הפנסיה החדשה מבטחים- כמבטחים החדשה. בכל מקרה עליך לפרט בתביעה את השם המשפטי של החברה מעבר לאמור, מומלץ ביותר לקבל ייעוץ משפטי פרטני. שכן, למיטב הבנתי הסכסוך הזה והיבטים שונים שלו הועלו מעת לעת ככל הנראה על ידך בפורום ויש להבין שהפורום לא נועד להחליף ייעוץ משפטי פרטני גילוי נאות, הח"מ מייצג את מבטחים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה